Anket Başlığı: Geliştirici günlüklerinde bu zamana kadar tanıtılan mekanikleri...
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Beğendim

8 32.00%
Beğenmedim

17 68.00%
Katılımcı sayısı: 25 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Imperator: Rome Çıkış Öncesi Değerlendirmeniz
Ben Roma ve tarihiyle aşırı derecede ilgiliyim ve çok severim. Oyun ilk duyurulduğunda çok sevinmiştim. Zamanla çıkan günlükle ve resimlerle oyuna olan ilgim bir hayli arttı. Ancak bu günki yayını biraz izledim, üzülerek söyliyeceğim, paradox bu muhteşem tarihi sadece ‘rezil’ etmiş durumda. İnanılmaz derecede basitleştirilmiş olduğunu gördüm. Yukarıda da bahsedildiği gibi bir çok var olan özellik anlamsıxlaştırılmış. Tipik EU4teki mana puanlarının bu oyunda da var olması zaten biraz üzmüştü ancak bir de bu puanları yayında paraya dönüştürüldüğünü görmek bayağı şaşırttı.

Bunun dışında oyuna başlar başlamaz bir anda bir çok bonus elde edilmesi aşırı garip göründü gözüme. Yani EU4 te bile idea açabilmek için önce teknoloji açmanız daha sonra puan biriktirmenizi gerektiren bir sistem var. Ancak Rome da bunun bu kadar kolay olması bonusları anlamsızlaştırıyor. O zaman direk modifier olarak devletin özelliklerine ekle gitsin.

Stellaris benim için çıkmadan önce önemli bir oyundu. Ancak çıktığında ne kadar boş olduğunu gördüm. Sanırım paradox artık bu şekilde oyun geliştirmek istiyor. Umarım oyun çıktığında önemli sitelerden veya steamden eksi yorumlar alır ve kendine çeki düzen verir.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Imperator: Rome Çıkış Öncesi Değerlendirmeniz - Yazar: Justicar - 08-01-2019, 21:07

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.