Dikkatimi çeken şeylerden ilki casus general gibi karakter olacak demeleri. Aynı özelliklere sahip olacaklarından bahsetmeleri. Buna tam yanı verilmemiş ne gibi birşey çıkacak merak içerisindeyim. Casusluk sistemini derinleştirmeleri gayet güzel olmuş ama kuşkulandığım herhangi biri hakkında casus soruşturması tarzında birşey yapamayacaksam onu direk kovmak zorunda kalıyorum. Buna birkaç kere değinmişler. Peki ben birinden şüphelendim ve onu kovdum bu adam casus değilse benim zararıma ve yine bu adamı kovmazsam ve casus çıkarsa yine benim zararıma bu noktayı da biraz benimseyemedim. Onun dışında umarım casusluk mekaniğini tam olarak oynanışa oturturlar. Ne etkisiz kalır ne de sürekli isyanlarla uğraşırız.
Günlük: Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap
|
|
Bu Konudaki Yorumlar |
Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap - Yazar: Aytaç - 20-01-2019, 23:06
Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap - Yazar: Gurt - 20-01-2019, 23:29
Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap - Yazar: Aytaç - 20-01-2019, 23:49
Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap - Yazar: gLo1NN - 28-01-2019, 03:43
Three Kingdoms - Casusluk Hakkında Soru-Cevap - Yazar: Aytaç - 28-01-2019, 12:07
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi