Endüstri puanımı nasıl yükseltebilirim ?
Ingiltere ile cok tecrubem yok ama sunlari onerebilirim. Anakaradaki fabrikalari gelistirmene ragmen skorun yukselmiyorsa oraya yeterli nufus gelmiyor olmayabilir. Anakaradaki nufusunu daha cok clerk ve crafsman olmaya yonlendirebilirsin.

Liberal ekonomideyim demissin, kapitalistlerin tam gaz fabrika insa edip onlari gelistirdiklerine emin misin? Bunun icin zengin vergisi her zaman sifir olmali , gumruk vergisi de 0 da olmali, ekside olursa daha da iyi.

Ekonomi politikasi liberal isleri otomatik pilotta gibi hallettigi icin ben begegniyorum .Bazen kapitalistler 1890 larda cikan fabrikalari (otomobil,tank gibi) yeterli insa etmezlerse kisa yoldan sosyalist hukumete gecip istedigim fabrikalari kuruyorum. Bir sonraki secimde liberaller nasilsa tekrar kazaniyor.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Endüstri puanımı nasıl yükseltebilirim ? - Yazar: Sezar - 21-01-2019, 12:57

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.