Yazdığım Roman Hakkında
Fantastikten kurgudan uzaklaşmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ben aşırı bilim kurgu aşığı birisiyim. Yalın bir orta çağ romanı olmayacak. Ama mesela ben got evrenine öyle güzel ilerleyen bir senaryodan ak gezenle biten bir senaryoya dönüşmesi tarzı bir olay yaşanmayacak. Hele hele sızan senaryo doğru ise giden zamanıma üzülürüm sadece. Bu kadar başarılı giriş yapmış bir senaryoyu, fantastikleştirmek adına öldürmenin mantığı yok bence. Ama goblin, lich king, troll tarzı fantastik canavarlar. Ayrıca fantastik bölgeler, fantastik insanlar koyma planım var. Tanrısal bakış açısı ile yazdığım için taraf tutma olayı olmayacak. Kuzeylileri boostluyorum gibi hissettiriyorum ama eşitlenmesi gerekiyor krallıkların yoksa düzensizlik alır başını gider. Ama tutmama olayına katılmıyorum. O olay şöyle olucak mesela bir insan humanist düşüncedeyse, her şeyi bilime döküyorsa, her şeyi kalemle çözmeye çalışıyorsa doğu krallığına sempati duyacak. Bu küçük bir tedirginlik ve rekabet hissi yaratıcak. Bu da senaryodan sıkılma olasılığını azaltıcak. 4 diyardan 4 kadın olayını açmak istemiyorum spoiler gibi olucak. Fikirlerin için teşekkür ederim :)
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: astrofizikist - 29-01-2019, 14:11
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: altnkurt - 29-01-2019, 15:46
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: astrofizikist - 29-01-2019, 16:07
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: astrofizikist - 30-01-2019, 00:35
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: Defterdar - 30-01-2019, 00:45
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: astrofizikist - 30-01-2019, 04:03
Yazdığım Roman Hakkında - Yazar: astrofizikist - 31-01-2019, 05:48

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.