Eleştirebilirsiniz gayet doğal diyip eleştirenleri banlayan insan müsveddesinin (Yapqu) başında bulunduğu bir site için fazla bile açık kaldı . Paradoxfan'da uzun süre bulundum 2500 iletim vardır , güzel günlerdi güzel kalsın . Şu sıralar forumlara vakit ayıramama rağmen kaliteli içeriğin ne olup olmadığını ayırt edebiliyorum ve son 2-3 senedir paradoxfan bu kaliteden ırak , liyakatsiz kişiler tarafından yönetilmekteydi . Son zamanlarda iş iyice yolundan çıkmış çocuk oyununa yani: Yetki sahibi olan ergenlerin tatmin yerine dönmüştü . Ben de Victoria 2 bölümünde olan vazifemi fiilen bıraktım ve gelen istekleri reddettim . 10 günlük insanları bile moderatör yapabildikleri için pek bir önemi yok lakin .
Başındaki insan müsveddesi de Strateji Türk'e hakaret savurmaktan bıkmıyor , hasetinden şişmiş böyle insanları gördükçe üzülüyor ; acıyorum . Bu gün Paradoxfan'da ne kaldıysa başlarına revadır yönetimi hariç herkes kabullenebilir . Yönetimi de kendisini Nazi Almanya'sına benzetebilir çünkü hem totaliterdiler hem de çoktan kendi elleriyle her şeyi kaybettiler .
Hakkım varsa o grup ve çevresine hakkımı helal etmiyorum . İyi günler
Başındaki insan müsveddesi de Strateji Türk'e hakaret savurmaktan bıkmıyor , hasetinden şişmiş böyle insanları gördükçe üzülüyor ; acıyorum . Bu gün Paradoxfan'da ne kaldıysa başlarına revadır yönetimi hariç herkes kabullenebilir . Yönetimi de kendisini Nazi Almanya'sına benzetebilir çünkü hem totaliterdiler hem de çoktan kendi elleriyle her şeyi kaybettiler .
Hakkım varsa o grup ve çevresine hakkımı helal etmiyorum . İyi günler