Blog: 31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda
(01-02-2019, 09:52)turkish lokum : Pf da cok takilmadim ama o digerinden daha beter bir durumdaydi. Orada yasadigim bir olayi burdaki yazilari okuyunca fark etmistim. Bir moderator ile hoi3 uzerine konusuyordum bana mod teklifi getirmisti. Dedim yapariz vs bana baska forumda uye olup olmadigimi sordu bende st demistim. Ordan adam getirebilir msn tarzi birsey dedi bende duman hos karsilamaz diye reddettim. Ve bilin bakalim ne oldu. Hesabim kilitlendi. O zaman anlam verememistim ama simdi iyi anladim. Topraklari bol olsun
Bu ne zaman oldu bilmiyorum, ancak hoş olmayan bir hareket olmuş. O moderatör her kimse onu kınıyorum.
---
Bu konunun varlığı yüksek bir nezaket örneği, Paradoxfan'ın son yöneticisi olarak kişisel teşekkürlerimi sunuyorum. Bir şeyler yapıp bu arşivi ayakta tutmaya çalıştık ama olmadı...
StrategyTurk'te bulunan başarılı seviyedeki forum deneyiminin uzun yıllar sürmesini, eski dostların yokluğunu aratmamasını diliyorum.

Paradoxfan'ı yönettiğim 2017 Ağustos - 2019 Ocak ayları arasında bilerek/bilmeden kalbini kırmış olduğum herkesten, ve genel olarak kendimin ya da görevli ekibimin yapmış olduğu hatalarından dolayı özür dilerim.
Sessiz bir yolcu...
[+] 10 üye Führer nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda - Yazar: Führer - 01-02-2019, 10:09

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.