01-02-2019, 19:58
Twt'de durduğum süre boyunca yaşadıklarımı ve Strategyturk'e geçişimi anlatmaya çalıştığım mesajım benim de silindi ve banlandım. Zamanında kapatılıp akıllarımızda güzel bir mazi olarak kalmaktansa, yüzüne bakmadıkları forumu bir süre rezil bir duruma sürüklendikten sonra bilmemne paşanın mekanına geçiyoruz deyip eski üyelerini burada bulundukları için küstürdü forumun sahibi olan zat.
Oraya attığım mesaj:
Oraya attığım mesaj:
Alıntı:Forumun daha geç dönemlerinde çok az etkileşimin olduğu zamanlarda Forum'da aktif olmaya başlayan bir üyeyim. Forum'da az da olsa güzel insanlar tanıdım, kimileri ile hala muhabbetim de sürmekte. Forumda olduğum süre zarfında Halife'nin gelip: 'Dönüyoruz, bomba gibi geliyoruz, yönetim olarak buradayız, altyapı çalışması yapıyoruz.' tarzı konularını heyecanla ve merakla bekledim ve forumun tamamen talihsiz olaylar sonucunda bu duruma düştüğünü ve daha iyi günler göreceğine inanmak istedim. Eski mesajlarımda da "bekliyoruz, inşallah öyle olur" tarzı cevaplarım görülebilir. Fakat aradan zaman geçtikçe forum daha da kötüye gitmeye başladı ve ben "dönüyoruz" masalları okuyan "yönetimin" ortalıktan kaybolduğunu, kimilerinin farklı oyunlar oynayarak forumu pek de takmadığını gördüm. Bu süreçte burada tanıştığım insanlardan Strategyturk diye bir yer olduğunu duydum. Foruma girdiğimde TWT'den bambaşka bir yapı vardı ve kolay alışamadım hatta arkadaşlarımdan çoğu orada iken ben burada ana sayfaya f-5 atmaya devam ettim. Ama "TWT rüyası"ndan uyanıp -kendi irademle- kimsenin "oyununa gelmeden" Strategyturk'e geçme kararı aldım. Tabi bu sırada Halifenin yazdıklarına göre buranın ölü olması tamamen başkalarının suçuydu ve kendisi "içerikler üretirken", (ben forumda kaldığım zamanda içerik üretme olarak adlandırılabilecek pek bir şeye rastlamadım maalesef) biz üyeler ve strateji topluluğu bu "forumu satmış, zor günlerde yanında olmamış, ihanet etmiştik." Evet, bu ölü hale gelmiş/getirilmiş forumdansa kaliteli olduğunu düşündüğüm ve ayda bir uğrayıp "Ban atmak veya boş forumda çok hotseat konusu açıyorsunuz yer kaplıyor demek" şeklinde bir "modere" etme anlayışı yerine, gerçek -içerik üretme- anlayışını benimsemiş bir forumu seçtiğim için ben suçluydum...
Forumu iyi zamanlarında da bilen fakat aktif olduğum sürede forumun iyi zamanları olarak adlandırılabilecek zamanlara pek denk gelmemiş bir üye olarak forumun can çekişmesini üzücü buluyordum. Bu hallere düşmektense zamanında gerçekleri görüp, birilerini hain olarak nitelemeden önce ve keşke bu forumun dibini sıyırıp şahsi sitelere ve YouTube kanallarına çekmektense sancağı devretme büyüklüğünü gösterebilseydiniz bırakın yalnızca TWT, Türk strateji topluluğuna son zamanlarda olduğu gibi zarar vermiş olmaktansa son bir faydanız dokunmuş olurdu belki. Güle güle TWT!