11-02-2019, 16:49
(11-02-2019, 16:44)Ayro :aslında 4gb 900 liraya filanda vardı ben geleceğe daga fazla gitsin 8gblik olanı aldırdım(11-02-2019, 03:25)Raider41 : aslında 5.6 idi tam bu gönderiyi attığım gün ve 6-7 olduğu zamanlardada direk bir etkisi olmadı stoklara çünkü uzun süre 6-7 arası kalmadı dolar bu gönderiyi attıktan 1 hafta sonra bir arkadaşım kendimde emin olmayarak rx570 aldırdım tam 1010 liraya sonradan anladım ki aslında doğru bir kararmış derken diğer arkadaşlarımda bana sora sora bende araştırmak zorunda kaldım araştıra araştıra özellikle linustechtips gibi yabancı donanım kanalları sayesinde baya şey öğrendim ve 1050ti rx570ler çıktığından ve erişilebilir olduğundan beri (2017'de ulaşılabilir değillerdi minningçiler yüzünden)alması çok mantıksız bir kart çünkü aynı fiyatalar ama rx570 çok çok daha güçlü bir kart ama çoğu insan ismi olduğu için 1050ti şeçiyo ve farklı farklı yerlerde bunu savunuyolar şimdi bende normal olarak bunu burda görünce biraz ateşlendim kusura bakma fazla sert bir çıkış oldu (aslında gerksizde işlemçi ve ram şeçimi cidden iyidi) ama dediğim konusunda hala haklıyım
dolar kuru hakkında kanıt ise http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merk...kan-dolari
O sıralar stokların dolar kaçken dolduğunu bilmediğimizi ve bitcoinin de hayatta olduğunu hesaba katınca RX570 kaç liraydı hiç hatırlamıyorum. Eğer dediğin gibi 1100₺ ise daha iyi bir fırsat. Benim önerdiğim 1050ti da MSI GAMING X serisi olduğundan dolayı en pahalı 1050ti karttı, daha ucuzu da bulunabilirdi. Büyük ihtimal bu kartı önerirken düşündüğüm şey G4560'nin ve 2400 mhz RAM'in RX570'i taşıyamayacağı bu yüzden de yazılım olarak daha fazla özelliğe sahip GTX'in daha makul olduğuydu.
A man's greatest joy is crushing his enemies