(11-02-2019, 19:01)Ferreke : Rusya ile ortak çıkarın Devasa güçlü prusyayı rusya ile yenerek polonyanın claimlerini geri almak ve babürü rusa yedirmek , rusya ile mütlük bozmada çıkarların bitmesi değil jaxın intikamını fodunu bezdirerek almış olması
not: bu arada biliyorum bir kaç kişi bu yorumun altına "sende fransayı güçlendirdin vs vs falan fişman bla bla " yazıcak olanlar olur fakat şuan ki britanya oyunun en zengin ülkesiyse bu fransa sayesindedir. belki ittifak olmam yanlıştır ,hatalıdır kabulümdür görüşünüze saygı duyarım ancak eskiden olan fransa - ingiltere mütlüğüne laf edipte hele hele osmanlı-rusya mütlüğüne laf etmemek x kişileri kayırmaktan başka bir şey değildir
kaybettiği tek savaşta kaybettiği hepi topu 30-40 developmentle fodunkirani bezdirdik öyle mi? ingiltere en güçlü ekonomi ise bunu fransaya mı borçlu dedin benmi yanlış anladım :D ulan sen adana çekilip koloni kassan fransa sana ne yapabilirdi ? veyahut ispanya :Den güçlü ekonomi olsan ne olacak.. fransaya ne yapabiliyorsun ? vallahi komiksin cidden komiksin :D çıkarım elbette polonya idi.. rusyanın fodunkırandan aldıgı toprak bir avuç bile değil be . ortada çıkar elbette söz konusu. senin neydi çıkarın ferreke ..kastilyayı niye yıktın ???danimarkayı niye yıktın ?
kim bizim müttefikliğimize laf etmemiş? aç dünki yayını da izle! rusya ile osmanlı konuşuluyor. bozuyorum ittifakı hala konuşuluyor ! yuh yani yuh!
iyi bak bu görsele bir multiplayerden.. iskandinavya yaşıyor.. ispanya yaşıyor. buna rağmen ingiltere en büyük ticarete. en büyük ikinci ekonomiye sahip. tek ada ile sınırlı olmasına rağmen.. demekki kastilyayı veya danimarkayı yıkmaya gerek yokmuş !