24-02-2019, 14:06
Avrupa'da oynamak sıkıcı geliyor bana. 2 toprak aldın diye tüm dünya koalisyona giriyor. Asya'da yerleşik hayata geçmiş devletlerle de oynamak ilgi çekici değil. Timur eğlenceli olabilir. Göçebe bir millet ile oynarken teknolojide geri kalamazsın. Sana tavsiyem Büyük Orda veya diğer göçebe milletler ile oynaman. Hem ideaları mükemmel bu devletlerin hemde yağma yapınca fazla fazla admin,dip,mil puanı geliyor. Şahsen ben Büyük Orda - Altın Orda - Moğol İmparatorluğu oynarken Osmanlı ile müttefik olup arkayı sağlama aldım. Ve durmadan savaştım. Hiçbir teknolojide geri kalmadım. Saratov'a sürekli devolopment bastım. Yıl 1695 gibi bir şeydi Saratov'un devolopmentı 25-25-25'ti. Ayrıca evet. Altın madenlerine de devolopment basıp altın miktarını arttırabilirsin. Saratov'a deli gibi devolopment bastığım için enstitüler çok hızlı yayılıyordu ülkeme gerekse Osmanlı'dan enstitü öğreniyordum. Göçebe bir millet ile oynuyorsan teknolojide geri kalman imkansız. Çünkü sürekli savaşıp aldığın devletin topraklarını yağma yapıyorsun. Buda seni şahlandırıyor. Seni tek durduran şey agresifliğin 100'e ulaşması.