Avrupa Dışındaki Ülkelerle Oynayamıyorum
(25-02-2019, 23:31)Ferreke : güzel bir tarım arazisi bulup başkent yapıcaksın, dev cost modifiırlarını toplayacaksın, enstitü çıkmaya yakın olana kadar başkentini geliştiriceksin , yönetim puanların hala epey varsa enstitüyü çıkarabilirsin ama diyelim enstitüyü çıkardın puanların 20 / 50 / 60 vs ama yapay zeka devletlerin bu kadar az olmayabilir sonuçta onlar teknoloji atlarken toprak geliştirmek yerine eksi yüzde gibi negatif etkene sahipken fazladan puan atlayıp teknoloji atlamayı tercih ediyorlar kısaca siz enstitüyü çıkarmak için onca yönetim puanı harcarken yapay zeka devletlerine beleş enstitü vermiş olucaksın
Teşekkür ederim.
(26-02-2019, 00:02)altnkurt : Diğer japon devletlerinin teknolojide seni geçebilmesinin yegane sebebi sen adayı toplarken harcadığın core puanlarıdır. Zaten belli bir güce eriştikten sonra teknoloji olmasa da yenersin kalan küçük devletleri. Önceliğin adayı toplamak olsun.
Teşekkür ederim.

Bu arada şu an Malezya'yım. Teknolojide 6/6/6'yım.(En ileri milletler 7/7/7).Rönenas'ı benimsedim.
Şimdi idea/teknoloji atlama dengesini nasıl ayarlamalıyım acaba?(Yılı hatırlamıyorum ama galiba 1470'ler)
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Avrupa Dışındaki Ülkelerle Oynayamıyorum - Yazar: Defterdar - 26-02-2019, 23:12

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.