03-03-2019, 21:57
(Son Düzenleme: 03-03-2019, 22:44, Düzenleyen: Ayro.
Düzenleme Nedeni: Uzun alıntılardan kaçınalım.
)
(03-03-2019, 16:30)Fraude :(02-03-2019, 12:38)BörüTigin : daha 10 yıl olmuş bunun neyini sordun ki?
Şu tarz yorumlara da bitiyorum. Kardeşim bu fotoğrafı atan adam belli ki oyuna yeni başlamış, yaşı küçük vb. etkenler var. İlk heyecanla fotoğraf atmak istemiş ve atarken kendini EU4 prosu olduğu için forumun ağabeyi zanneden kişilerin kurallarına uymamış. Şu üstten bakarcasına attığın yorum arkadaşı oyuna bağlamak yerine oyundan soğutur. Şu yorumun yerine" güzel başlangıç,devamında şunları yapabilirsin" diye yorum da atabilirdin. Farkettiysen başlık oluşturduğumuz başarılı ve güçlü imparatorlukları istemiyor, oynadığımız oyundan kesitler sunmamızı istiyor. Bravo kimse farkında değildi oyunun tarihinin 1454'te olduğu,sen bu gizli konuyu açıklığa kavuşturdun.
burada söylemek istediğim o değildi. hemen hemen herkesin yaptığı bir başlangıcı atınca şaşırdım neyi sordun dedim tavsiye konusunda da zaten yapması gerekenleri söyledik.
(03-03-2019, 21:09)Filsuk : Peki tamam anladım.Ben senin söylediğin şu cümleyi (''Selanik-edirne-istanbul-kocaeli yan yana 4 kalen olsa nolur olmasa nolur?'') şöyle anladım:Kale olan toprakla kale olmayan toprak arasında fark yok.
düşmen zaten oraya kadar gelemez merak etme
(03-03-2019, 21:09)Filsuk : Tamam teşekkür ederim.Bence siz gidin kale hakkında bir rehber yazın.Cidden faydalı olabilir.Yani kaleleri kıyıya köşeye değilde(İzmir) düşmanın geçişini engelleyecek şekilde yapmalı,doğru mu?
aynen öyle mesela içeldeki kale kıbrısadaki veya rodosdaki kale işe yaramaz.