16-03-2019, 17:45
(16-03-2019, 17:38)Alduin : Ben iskoçyayla oynadım ingiltereyide yıkmayı başarmıştım ama sonra yaptığım bir hata yüzünden kaybettim.
İskoçyayla hayatta kalmak aslına bakarsan çok kolay.
Hemen anlatayım direk zaten ilk başlarda fransanın sende garantisi olduğu için ingiltere sana saldıramaz bu sebeple fransayla söyleyeceğim zamana kadar asla ally olma.
Fransa ingiltere savaşa dururken sen irlandadaki devletlerie claim atıp oraları hızlıca fethet. İskoçyanın geleneği efsane bir ordu limiti bonusu verdiği için bunda sıkıntı yok sadece para sıkıntın var. Bunada şöyle çözüm önerebilirim kendi başkentinde bol bol dev kas tax production bunlar senin ülkenin refah düzeyini oldukça arttıracaktır.
Fransa ve ingilterenin savaşı biter bitmez direk fransaya ally at.
Eğer fransa kastilya birbirlerine karşı rival değilse kastilyayıda kendine ally alırsan tam olur.
Ama ingiltere danimarka müttefikliği söz konusuysa işin biraz zor olur. Şanslıysan ve ingiltere ile danimarka müttefik değilse %5 disiplin veren bi advisor ve askeri teknolojide üstün olarak saldırırsan her türlü ingiltereyi alırsın.
Ben genelde 2 adet bina kuruyorum onlar da market ve vergi binası oluyor söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim