Günlük: Imperator - Başarımlar, Kurulabilir Ülkeler ve Çeşitli Değişiklikler
(18-03-2019, 22:51)Voidian :
Alıntı:Pax Aeterna: Dünyayı fethet.
Bu zor iken çok zor olanlar ne kadar zordur acaba?

Paradoxplaza'da bununla ilgili bir eleştiri görmüştüm. Roma'nın kaç yüzyılda yapamadığı dünya fethini başarmak "very hard" yerine "hard" kategorisindeki başarımlara giriyorsa oyunun aslında olacağı söylendiği kadar detaylı olmadığından ve isyan, sadakat özelliklerinin oyunu o kadar da değiştirmeyeceğinden bahsediyordu. Adama katılmayan çok sayıda kişi olsa da bence haklı bir noktaya parmak basmış. Imperator Rome'un Europa Universalis: Rome oyunun varisi olduğu düşünülünce oyunun EU4'ten çok da farklı olmayacağından endişe ediyorum açıkçası. Pop sistemi ve karakterler eklenmiş bu kısım doğru ama bunlar zaten CK2 ve Victoria oyunlarında gayet detaylı olarak bulunan şeylerdi. İnşallah daha önceden yaptıklarının üstüne çıkabilirler. 

HOI4'ün çıkışından sonra Paradox'un herhangi bir oyunu çıkar çıkmaz mükemmel yapacağı ile ilgili inancım kayboldu açıkçası. Yine de oyunun uzun vadede DLC'lerle daha düzgün ve içi dolu hale getirileceğini düşünüyorum. Roma ile ilgili diğer oyunlara kıyasla Diadochi Savaşları döneminde geçmesi de oyunu bildiğim kadarıyla kendi alanında tek yapıyor.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Imperator - Başarımlar, Kurulabilir Ülkeler ve Çeşitli Değişiklikler - Yazar: Tetsure - 20-03-2019, 09:59

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.