09-04-2019, 16:25
(09-04-2019, 14:08)Carpathia : Bu oyunda 1100 saatim var. Yediğim koalisyon sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Koalisyon yediğimde de zaten bu genelde yenebileceğin bir koalisyon olur. Emekli Tüccar'a katılıyorum. Oyun seni uyarıyor koalisyon yiyeceksin diye sen buna rağmen 1,2 değil de 3 toprağın hepsini alırsan yersin yani. Şaşılacak bir şey yok. Bu oyun sadece harita boyama oyunu değil haritayı boyarken diploması yapıp, belli kurallara da uyman gerekiyor. Kurallar olmadan harita boyamak istiyorsan sana Paint'i öneririm.
Eu4'ün paintten pek bi farkı olduğunu sanmıyorum. En iyisi ck2 bence. eu4te amacın krallığın otoritesini kuvvetlendirmekten ziyade harita boyama oluyor. Altnkurtun dediği gibi absolutizm çağında zaten baya toprak alıyosun.
(09-04-2019, 09:42)Kaiser-i Rum : Cozum var:eu4 oynamaSen şimdi bunu söylemesen varya ben bunu hiç düşünemiyecektim. Hani sen harvard üniversitesin'e gitsen bu kafayla yüksek lisans yaparsın sen burada harcanıyorsun acilen bırakman lazım bu platformu.