Age OF 3 Late si kuvvetli olan ülkeler
(17-04-2019, 23:21)Alduin : Şu dandik dlc ile oynamanı tavsiye etmem. Git Titans oyna en orjinal olan versiyon o.
titans nedir öyle bir age of modu mu varmış steamde , age of 3 ile alakası yokki varsada ben görmedim hiç en günceli bunlar

(18-04-2019, 00:34)LucDESERTWALKER :
(17-04-2019, 23:21)Alduin : Şu dandik dlc ile oynamanı tavsiye etmem. Git Titans oyna en orjinal olan versiyon o.
titans nedir öyle bir age of modu mu varmış steamde , age of 3 ile alakası yokki varsada ben görmedim hiç  en günceli bunlar

dostum ya age of 3 güzel ben baktım şimdi hatırlayamadım zamanında onlarda güzeldi ama age of 3 ü nasıl beğenmessin :D terciih meselesi neyse teşekkürler yorumun için
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Age OF 3 Late si kuvvetli olan ülkeler - Yazar: Alduin - 17-04-2019, 23:21
Age OF 3 Late si kuvvetli olan ülkeler - Yazar: LucDESERTWALKER - 18-04-2019, 00:34

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.