19-04-2019, 00:59
(18-04-2019, 23:39)Aytaç : Kadının çok da bir özelliği yokmuş aslında biraz otoritesi iyi o kadar, şansın yardımıyla olmuş biraz heralde :)
Konfedarsyon için ülkeye saldır ordusunu yen veya zor duruma sok o durumda iken kabul ediyorlar genelde, olmadı üstüne biraz para teklif edebilirsin. Cermenleri birleştirdikten sonra, Ermenilerle de aran artık iyi olduğuna göre İtalya'ya veya Galya'ya doğru girebilirsin bence.
Ermenistanla ilişkilerimi geliştirip Roma'ya saldırdım. Zor olmadı, Cosenza açıklarına kadar işgal ettim her yeri. Şuan Siraküzaya sığındılar. Bende şovu sevdiğim için, oraya 4 ordu yığdım, giremiyorlar içeri :d bu arada Ermenistan malesef aramızdan ayrıldı medya ile. Selevkos yok etti onları. Ben neredeyse Avrupa'nın yarısı benim, diğer batı kısmında kalan yarısının neredeyse hepsiyle savunma ittifakım var. Kısacası tüm avrupa ve akdeniz benim ellerimde. Bospbohrusa kadar da benim. Şimdi sorum şu: Sence direkt Tylis üzerinden anadoluya büyük selevkos muharrebesine mi gireyim, yoksa bosphorustan roksalanlar, iskiltler, partya üzerindne kıvrak mı yapayım. açıkçası karar sız kaldım, bu arada selevkosa gönderdiğim elçiyi idam edip asmışlar, bunun intikamını içimde yaşatıyorum:)