Imperator: Rome - Eksik Gördükleriniz
(02-05-2019, 21:06)Kaiser-i Rum : yazın kardeşim yazın. zaten 5 yıl içinde bütün eksikliikleri 15 mb den 20 dosya yapıp tanesi 20$ dan satacaklar bize. size de helal olsun hala paradoxu savunanlar sizleri de tebrik ediyorum ve ne kullanıyosanız bana da ikram etmenizi istiyorum. oyun tam bir fiyasko eksiklik ne sorusunun cevabı ne var ki olmalı. çünkü konudaki ileti sayısı daha az sürer. resmen saçmalık. bu oyundan daha iyi eu4 dlc leri var be. yazık yazık. hoi4 harici paradox oyunu oynamayı bıraktım. onu da multiplayer oynuyorum haftada birkaç kez.

Bak güzel kardeşim oyunu beğenmemiş olabilirsin gelip burada eleştiredebilirsin ama beğenenlere siz nasıl beğeniyorsunuz ya ne kullanıyorsanız banada verin gibi alayçı ifadelerle kınayamazsın. İsteyen istediğini beğenir. O zaman bizde sana oynama o zaman kardeşim ne oyunun nede firmanın sana ihtiyacı yok sen oynamayınca kimse bir şey kaybetmiyecek alan alıyor firmada kazanıyor sen daha iyisini yapabiliyorsan git karşıt firma aç onlardan daha çok kazan deriz. Kırıcı olmaya gerek yok. Ben oyunu daha çok eksikleri olmasına rağmen sevdim. Dlc politikasınıda seviyorum oyuna sürekli bir heycan katıyor. He dlc çok boşsada almıyorum ama kimseyeda gidip sizin kafanız mı güzel niye alıyorsunuz demiyorum diyemem.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
İmperator: Rome - Eksik Gördükleriniz - Yazar: Semavi7 - 03-05-2019, 02:03

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.