Dark Souls 3 Karakter Buildi Hakkında Bir Soru
Teşekkürler hocam.Siz olmasanız bu sorulara cevap bulamazdım.Niyeyse ''X Tarzı bir karakter geliştirmek için Y,Z,V skillerine verin'' tarzı hiç Türkçe rehber yok.

Hocam uzak dövüş için ''Attunement Vigor Intelligence Faith'' kas diyorsunuz yakın dövüş için ''Strength Vigor Endurance'' kas diyorsunuz.Ama ben ikisini de istiyorum :) (Ortası yani yarı yakın dövüş-yarı uzak dövüş)

Baktım kimseden cevap yok (anladığım kadarıyla) İngilizce ve Türkçe rehberleri inceleyip şöyle bir build kasmaya karar verdim.
Attunement
Vigor
Intelligence
Strength
Dexterity
Ve ayrıca bu karakter bir elde kılıç diğer elde büyü kullanarak gidecek.Kalkan kullanmayacak saldırılardan kaçacak.(Stamina arttıran özelliğe vermeye gerek duymadım çünkü stamina zaten hızlı hızlı doluyor.)
Sizce bu karakterin gideri var mı?

(Birde bu karakteri 3 saat kullandım ve 2 Boss geçtim.)
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Dark Souls 3 Karakter Buildi Hakkında Bir Soru - Yazar: Defterdar - 06-05-2019, 14:30

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.