27-05-2019, 16:04
![D7iI9JLWwAEc82A.jpg](https://cdn.discordapp.com/attachments/162661635645767680/582365000560017419/D7iI9JLWwAEc82A.jpg)
Geçtiğimiz indirim döneminde ps4'e Witcher 3 aldım. PCde düşük performanstan dolayı pek deneyimleyemeyip kısa sürede silmemden mütevellit ps4 ilaç gibi geldi. Haftasonu bi 25-30 saat oynadım. Baya da görev yapmama rağmen henüz ne bi yer keşfedebildim ne de karakter kasabildim. 5 lvdeyken başladığım lv6 görevi 8lv olmama rağmen hala bitmedi. Yan görevler bile o kadar dolu ki hepsinin bi amaca hizmet ettiğini görebiliyorsunuz. En zorda oynamama rağmen dövüşlerin karakterden çok oyuncunun becerisine dayanan yapısından ötürü çok zorlanmadan ilerleyebildim diyebilirim. 25 saatte daha achievementlerin %8'ini yapabildim ve bitmek bilmeyen görev serilerinde ilerlemeye çalışıyorum. Senaryo ve kurgu çok yerinde. Görevleri yaparken bize sunduğu özgürlük de cabası. Hiçbir şeyi bunu niye yaptım diye sorgulatmadı. Verdiğimiz iyi kötü, büyük küçük her kararın sonucunu er ya da geç görüyoruz. Ayrıca kitaplara yapılan göndermeler de cabası. Adamlar harbi ne oyun yapmış be diyorum. Dövüş mekanikleri açısından bi GoW deği ama arada kaç sene fark var tabi. Grafikleri de dönemi için eşsizdi. Görev tasarımları konusunda henüz bu ayarda bi oyun olduğunu sanmıyorum.
Sic Parvis Magna