05-06-2019, 16:33
(05-06-2019, 01:30)EspadadelAlba : Oyun fareleri hızlı yanıt süreleri, esnek dpi ayarları ve özellikle rpg ve rts oyunları için vazgeçilmez olan çoklu tıklama özelliği ile ofis farelerine oranla çok büyük avantaja sahip. Fps oyunları için bu avantaj biraz daha düşük. Ancak rpg oyunlarında dediğim gibi vazgeçilmez. Şöyle düşün; hava komboları veya yetenek kombinasyonlarını gerçekleştirmek için doğru aralıklarla yetenek kullanmak gerekiyor. Sen bunu kusursuz yapabilmek için bir ya da iki seneni antrenmanlarla harcarken ben 1 dk da bir ya da birkaç makro tuşuna basarak gerçekleştirebilirim.
Daha hiç farenin gecikme süresinden veya dpi ayarından oyun kazanan duymadım. Nasıl ki halısahada terlikli biri gelip sizin Mercury kramponlarınıza rağmen sizi gol manyağı yapabilirse fare konusunda da aynı şekilde ofis faresiyle size oyun sildirebilirler. Profesyonel düzeyde oynamıyorsanız bu tip detaylara takılmayın. Makro güzel bişey ona katılıyorum ama dpi yarıştırmak gereksiz. Hangisinin kullanımı rahat geliyorsa onu kullanın.
(05-06-2019, 01:30)Alduin : Benim mause havaya kaldırılınca imleç titriyor sonradan oldu bu sizce neden oluyor? bi çözümü falan var mıdır? Fps oyunlarında çok farkettiriyor. :/
Benim de titriyordu. Parkinson olmuş diyip çöpe attım. Gittim yeni bi tane aldım. Çok üst düzey mauselar dışındakilerin pek bi teknik servis onarım vs desteği olmuyor. Teklemeye başlayınca çöpe atıyorsun.
Sic Parvis Magna