Ben şahsen bu görev ağacı olayını bulup geliştiren elemana en az üç maaş ikramiyet veririm. Bu sistem geldi geleli sürekli görev ağacı ve bölge genişletme dışında hiç bir şey yok. Bu gençlik çeşmesi olayı AOE 3 oynayanların gözünden kesinlikle kaçmamıştır. Hikayeye göre Osmanlının malta kuşatması sonrası morgan black isimli frenk bir adamın yeni dünya macerasını anlatıyor. Sonunda gençlik çeşmesini buluyorlar. Ordan yürümüş Eu4 Dev timi. Avusturyanın kolonicilik faaliyeti alacağının seslerini geçen dlc vermişlerdi. Avusturyanın bengal bölgesi başarımını gördükten sonra bununda olacağını anlamıştım az çok. 7-8 aydır eu4 oynayan biri değilim takipteyim fakat bu gidişle komple bu oyunu takipten çıkarabilirim. Avusturyanın avrupanın kampçısı görevini görünce aklıma direk Tanrının Kırbacı Attila geldi nedense :) Eskiye nazaran Avusturya iyi gibi duruyor yeni yönetim şeklide eh işte hiç yoktan iyidir diyebiliriz. Bu yamada asıl beklenilenler papalık, katoliklik ve hre idi. Onlardan hala en ufak bir ses yok. Yaz sonundan itibaren yıl sonuna kadar pazarlanabilir bir içerik çıkmazsa bu dlc Eu4 Dev timinin en büyük fiyaskosu olur.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....