Anket:  EU4 - Alternatif Multiplayer - 2. Hafta Görüş Anketi
Air.png
1- Sizce geçtiğimiz haftanın beklenmedik olayı neydi?

Aragon'un kurulan ittifak karşısında yetersiz kalması, sonunun böyle olacağı belliydi diyebilirim sadece. Aragon'da zayıflayacağına göre şimdi Afrika ülkeleri olarak bizi Kongo zulmünden koruyacak hiçbir güç yok maalesef. #AfrikaKanAgliyor

2.Geçtiğimiz hafta yaşanmasını beklediğiniz fakat yaşanmayan bir olay var mı? Varsa nedir?

Afrika'da Memlük veya Kongo'ya karşı bir koalisyon gücü ortaya çıkmasını beklerdim fakat nedense bu gerçekleşmedi. Air'in adam akıllı kararlar vermesini de beklerdim daha çok beklerim. ;(

3-Sizce Amerika Kıtası'na hükmeden devlet hangisi olacak?

Bu soru geçen hafta sorulsa kesinlikle Kongo derdim fakat Kongo kendini Afrika devletlerini fethetmeye adamış gibi görünüyor, bence bir yandan Güney Amerika'ya yönelmesi onun için daha iyi olurdu. Bu sebeple Aragon daha da zayıflamaya devam ederse Kore olabilir, o da olmazsa İrlanda, Kongo gibi devletler de bölgeye gelebilir.

4-Gelecek hafta güç yüzdesinde ilk 5'te olacak ülkeleri tahmin edebilir misiniz?

2,3 ve 4 aralarında değişebilir ama en zoru 5'i tahmin edebilmek bence:

1-Persia
2-Novgorod
3-Venedik
4-Memlük
5-Air  :roll:
"Gerçekle yüz yüze gelemeyecek kadar vatanseverlikle kör olmamalısınız. Yanlış yanlıştır, kimin söylediği önemli değil."
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Alternatif Multiplayer - 2. Hafta Görüş Anketi - Yazar: Yeyebebe - 03-07-2019, 20:41

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.