09-07-2019, 15:25
(01-07-2019, 21:41)altnkurt :(26-06-2019, 15:24)altnkurt : Dead Cells aldım. Çoktandır korsan oynuyordum. 26 liraya kesinlikle değiyor.
Deus Ex: Mankind Divided aldım. Cyberpunk 2077'nin etkisi hala üstümde. Ona en yakın oyun olarak da bunu öneriyorlardı. Fiyatı da 12 lira gibi bir şey. Ben 20 liraya deluxe sürümü aldım.
GTA Trilogy aldım. Çoktandır almayı planladığım eskiye yönelik koleksiyon amaçlı bir satın alımdı bu. Fiyatı da ucuz. 16 lira. Aslında Mafia Trilogy alacaktım da artık bi dahaki indirime. 46 liraya Mafia 3'ün de dahil olması baya iyi aslında.
Bu şekilde 60 liraya kapatıyorum bu indirimi de. Vatana millete hayırlı olsun.
17.60'a Software Inc., 13.20'ye Another Brick in The Mall ve 30 liraya Project Hospital alarak oynamayacağım oyunlar kategorisine biraz daha yatırım yapasım geldi. Humble'ın aylık paketinden belki bunlardan birisi çıkar umuduyla ayın 5'ine kadar beklemeye devam edeceğim. Ardından muhtemelen bu 3 oyunu da kütüphaneme katmayı planlıyorum. Bu arada hala Mafia Trilogy gözümü çeliyor.
Software Inc., Another Brick in The Mall ve Project Hospital'i üstte yazdığım fiyata aldım. Üstüne 10 liralık da jetonlardan gelen indirimi görünce KSP'nin Breaking Ground dlcsini 49(-10) liraya sepete ekledim. 160 liraya çıktı sanırım total. İnşallah oynamayacağım birşeyler almamışımdır yine.
Sic Parvis Magna