Company of Heroes 2 - Strumtiger
Sturmtiger hem bir kumardır hemde bir aşktır. Sturmtigeri simcitylere karşı veya karşınızda örülmüş küçük defanslara karşı kullanırsanız çok isabetli olacaktır. Fakat aynısını dansöz gibi ortada dolaşan infantryler için diyemeyeceğim. İsabet ederse şanslısınız ama çok zor :) geleceği görüp önceden bir noktaya atışı işaretlemeniz lazım fakat daha mermiyi koyup atma hızı çok yavaş olduğu için fail olma şansınız çok yüksek. Fakat sturmtigerden çıkan o mermi ve görsel şölen bile komutanı alıp sturmtigeri kullanmaya değer.

Ayriyetten oyunda yararlanabileceğiniz bir taktik buldum fakat fail olma riski çok yüksek. Biz oyunda normalde sadece 1 heavy tank çıkartabiliyoruz. Dolayısıyla 2 sturmtiger çıkartma şansım yok.
Eğer sturmtiger reload yapılırken atış alırsa çok düşük bir ihtimal tankın içindeki mürettebat ölebilir. Eğer bu durumda o tankı muhafaza edip, yeni bir sturmtiger çıkartıp ardından mürettebatı olmayan sturmtigere asker yerleştirirseniz sınırı ihlal etmiş olacaksınız :D bana bir kere denk geldi 2 farklı tarafta kullandım. (fakat sturmtigerin karşı tarafa geçme riskide çok yüksek. bunu daha çok tank baskınlarında eğer sturmtigeri geri çekebilme ihtimale yokken reload butonuna basın öyle deneyin. Ardından çabucak ordunuzuu hemen o bölgeye gönderin.)
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Company of Heroes 2 - Strumtiger - Yazar: Ayro - 30-06-2018, 15:49
Company of Heroes 2 - Strumtiger - Yazar: Alduin - 27-07-2019, 23:58

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.