13-08-2019, 12:13

Güneyden gelen tehditin farkındaydık, ama kuzeyden geleceğini tahmin etmemiştik. Güneylilerin filolarının artığını biliyorduk bu yüzden @Ferreke ile önce saldırmazlık, daha sonraları ise teknolojik anlaşma ve müttefiklik imzaladık. Savaşa sadece hazırlıksız yakalandık. @DamageExpert ve @Justicar ayrı ayrı savaş ilan ettiler. @Mabella'ya yaptıklarını bana yapmaya çalıştılar
. Ama aslan yürekli robotlarımız hızlıca militarize olup güneylileri püskürttü. Bu sırada yanımızda bulunan AI ülkeside zor durumumuzdan faydalanıp savaş ilan etti. İmparatorluk son şehri olan Rockefeller Center sisteminde uzun sürecek bir savunmaya geçti. Önce güneylilerin filolarını yok ettik, sonra AI filolarını yendik ve taarruza geçtik. Güneyliler ile savaşı toprak kaybı olmadan bitirdik. AI ile anlaşmaya varmak üzereyiz fakat kuzeyliler agresifliğinin bedelini sistemlerinin kalbinden gezegen kaybı yaşadıkları için bizden çıkarmaya çalışıyor
Güzel oyundu, Kurtuluş Savaşıma yardım eden herkese teşekkür ederim umarım öbür oyun günü oyun devam eder

Güzel oyundu, Kurtuluş Savaşıma yardım eden herkese teşekkür ederim umarım öbür oyun günü oyun devam eder