22-08-2019, 13:48
Şöyle diyeyim size benim size sunduğum kaynaklar Zeki Velid Togan,Ahmet Taşağılve İbrahim Kafesoğlu gibi büyük tarihçilerin bahsettiği idi.Ayrıca bu halklar tabi ki buhar olmadı asimile oldu zamanla.Selçuklu zamanına bakarsanız Türkçenin bir süre sonra ne kadar yaygınlaştığını görürseniz.Ayrıca bu insanların koyu Hristiyan kesiminin Avrupaya göç ettiği biliniyor Müslüman idaresinde yaşamamak için.Dediğiniz ne yazık ki komik oluyor Kızılderiler'e Türk denmesinin sebepleri vardır ve bunları destekleyecek kanıtlar bulduklar için denmiştir diye düşünüyorum fakat bende ihtimal vermem buna pek.Türk Tarihçilerini dikkate almak istemiyorsanız size Fransız ve Rusları öneririm keza onlarda aynısını söyleyecektir size özellikle Fransızlar.Kafama göre bir gerçek yorumlama kısmına gelince ben size Arkeolojik kazılardan örnekler verdim alt kimlik-üst kimlik olayı denilen bir olay vardır Hazar-Sabar gibi Sabarlar birden Hazar olmuştur bunu araştırın demek istediğimi anlayacaksınız.Bugün hala Avarlar'a bile Türk müdür değil midir tam emin değiliz bir kısmı Juan Juan olduklarını iddia eder ki bence yanlıştır.Son olarak Etnik köken gen dağlım haritası diyorsunuz bunların kaynaklarını sununuz o zaman lütfen.Ayrıca itham ettiğiniz olay saçmadır beni ne kadar tanıyorsunuz ki gerçeklere göz ardı ettiğimi söylüyorsunuz "medyum" musunuz yoksa? :)
трагедия