Ülkeler birbirine karışmış vaziyette. Yardım Edin !!!
Kardeşlerim çok çok sağolun sıkıntım sizin sayenizde çözüldü. Şuan tek sorun olarak Ülkelerin vilayetlerinin isimleri karışık. Dediğim gibi Türkiye de özellikle doğu vilayetlerinin bazılarında iskandinav şehirlerinin ismi var ve iskandinav ülkelerinde de Türkiyenin şehirleri var. Büyük ihtimalle diğer ülkerinde vilayet isimleri birbiriyle karışmıştır hepsine bakmadım gözüme çarpan kısım bu oldu sadece. Ama ex. tim. sorunu giderildi. Her yıl kendi ülke sınırlarını vs kapsayacak şekilde çözüldü. Tek sorun olarak vilayet isimleri var. Bunun için ne yapmamı önerirsiniz ? Bir çözümü var mı ? Forumu biraz turladım ama göze çarpan birşey bulamadım.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Ülkeler birbirine karışmış vaziyette. Yardım Edin !!! - Yazar: sulo.reis - 31-08-2019, 22:46

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.