21-10-2019, 23:15
(21-10-2019, 21:43)FromNight :(21-10-2019, 08:51)turkish_yamacı : Arkadaşlar crusader kings 2 de birçok dlc çıktığı türkçe yama yapmaktan gerçekten soğutmuştu önceki dlc nin daha çevirisi bitmeden başka dlc yayınlıyorlardı. Crusader kings 3 ün çıkacağı haberini bende aldım. Hazırlıklarımız crusader kings 3 için olucak. Şimdilik beklentideyiz. Dil dosyaları konusunda yardıma ihtiyacım olabilir. Anlayan varsa iletişime geçmesini rica ediyorum şimdiden hazırlıkları yapalım.
Crusader Kings 3 ün oynana bilir hale gelmesi 3 yılı bulur.Crusader Kings 2 hali hazırda oturmuş bir oyun güncellemeri ve dlc eklentileri bitmisken şuan bunu çevirmek daha kolay olur diye düşünüyorum.Crusader Kings 2 in cevirisini kolaylastirmak amaçli yabancı birisi java uzerinden bir script yazmisti onu kullanibilirsin. Veya notepad + ile devam edebilirsin yardima ihtiyacin olursa benle iletisimede geçebilirsin oldukça yoğun bir haldeyim ama bilgi konusunda yardimci olurum.o uygulamayi bulmak icinde google ye Crusader Kings 2 translate helper yazman yeterli çıkacaktır.
3 ????