Günlük: Imperator - Pön Görevleri
Geçen günlükte görev sisteminin "dinamik" olacağından, EU4'teki railroad sistemin doğru bulunmadığından bahsedilmişti. Ben anlamadım dinamik bir görev ağacı nasıl bu şekilde "bu bunu yapmanızı istiyor şu şunu yapmanızı istiyor" şeklinde anlatılabiliyor. Şu an anlatılan şey EU4 görev ağaçlarının farklı alanlara odaklanan 4-5 küçük ağaç versiyonu gibi görünüyor. Yine Kartaca'ya "önce Sicilya'ya çıkacaksın, o esnada İberya'yı alacaksın, sonra da İtalya'nın güneyine çıkıp Roma'ya odaklanacaksın" denmiş.

Yanıtlarda paylaşılan ekstra ekran görüntüleri: 

upload_2019-10-28_16-1-13.png

upload_2019-10-28_16-10-54.png

Bunun yanı sıra koç/at resmi olan görevler ilgili görev ağacının final göreviymiş. Bir görevi aldığında alamayacak hale geldiğin görevler ise kırık görünüyormuş. Plaza'da bazı oyuncular EU4'e nazaran HOI4'ün odak ağaçlarına benzetmiş ancak ben ilişki kuramadım henüz. HOI4'ün odak ağaçları oyuncunun bir şey yaparak ödülüne ulaştıkları yapıda değil.

Bu Konudaki Yorumlar
Imperator - Pön Görevleri - Yazar: Duman - 28-10-2019, 20:26
Imperator - Pön Görevleri - Yazar: gLo1NN - 28-10-2019, 23:32
Imperator - Pön Görevleri - Yazar: Duman - 29-10-2019, 03:03
Imperator - Pön Görevleri - Yazar: Semavi7 - 29-10-2019, 12:37

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.