Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
Ben dünyanın dört bir yanındaki devletlerle, kabilelerle oynadım sayılır. Ancak aralarında en çok zevk aldığım ülke Siraküza oldu. Venedik de fena değildi ama o oyunum pek talihli gitmemişti. Siraküza çok stratejik ve bir o kadar da zor bir konumda. Roma ve Kartaca arasında büyümeye çalışıyorsunuz. Ama dediğim gibi doğru müttefikler sizi yükseltmeye fazlasıyla yardımcı oluyor. Müttefik değiştirmekten çekinmemek lazım, kısa-orta-uzun vadeli farklı müttefikler belirlemek iyidir. Elbette zamanı gelince müttefik satılacaktır :D. Defaatlerce birbirimize yardım ettiğimiz Makedonya'yı bile Sicilya oyunumda artık arkadan vurmak zorunda kalmıştım..
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: Elefsar - 03-11-2019, 21:04

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.