11-11-2019, 16:55
(11-11-2019, 16:37)SchrödingersCat :Kase yok olmadı mı yani?
Animede gördüğümüz ve yok edilen kase düşük seviye kase. Tek amacı savaşta düşen servantların büyü gücünü toplamak ve tüm servantlar düşünce dileği gerçekleştirecek Büyük Kase'ye dönüşmek. Bundan önceki savaşta hasar gördüğü için klon insanlar(Fate/Zero'da bu kişi Irisviel oluyor) savaşın başlarında bu kasenin görevini üstlenip yeterli büyü gücüne oluşunca düşük kaseyi oluşturuyorlar(tabi kendileri de kurban edilmiş oluyor)
Aslında bu kase, kasenin yozlaşması vs arkasında çok daha fazla detay var ancak bütün Visual Novelleri okumadım ve serinin son bölümü olan Heaven's Feel henüz bitmedi (3 filmlik bir seri olacak ve daha giriş kısmı olan ilk film internet ortamına geldi). O yüzden benim anlatmam pek sağlıklı olmaz.
Aslında bu kase, kasenin yozlaşması vs arkasında çok daha fazla detay var ancak bütün Visual Novelleri okumadım ve serinin son bölümü olan Heaven's Feel henüz bitmedi (3 filmlik bir seri olacak ve daha giriş kısmı olan ilk film internet ortamına geldi). O yüzden benim anlatmam pek sağlıklı olmaz.