19-12-2019, 14:09
(19-12-2019, 03:53)Mabella : Kanka sen bana su topraklari ver (ki cok daginik, cirkin ve verimsiz topraklar) ben de sana diger oyunculara karsi karismiyayim ve artik savasmayalim türünde anlaşmalar bu mplerin ruhuna uygun degil. Ferrekenin bu anlasmayi bozmasini gayet normal karşılıyorum. Diger oyuncu pragmatist davranmis olabilir ama ilk firsatta senin tepene binmeliydi, bunu da ferreke yaptı zaten.
Anlaşmanın sonsuza kadar işe yaramayacağını ben de biliyordum. Ama asıl İnka oyuncusu olsaydı büyük ihtimalle o durumda bana savaş açmak yerine Meksika'ya savaş açardı.
(19-12-2019, 06:25)Judasss1 : Ferreke'yi yaptıklarından dolayı tebrik ederim.Güzel bi harekette bulunmuş.İngiltere oyuncusuna Kore,Aztec ve Miskito bana saldırırken yardımını talep etmiştim o ise o bölge ile alakasının olmadığını söyledi.Beni yenerlerse meksikiyı kaybedersin dememe rağmen kılını kıbırdatmadı.Şahsen ben de olsam Ferreke'nın yaptığını yapardım.Şartlar ve çıkarlar değişir.Ülkenin çıkarı ne ise onu yaparsın.
Yalan söyleyerek kurduğu bu planı destekliyor musun? A yok ya çok toprak almayacağım, sadece düzelteceğim deyip tüm koloni devleti annex atmak senin yapacağın bir şey mi?