MMO: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Unchained değil ama standart sürümünde fena olmayacak bir miktar vakit harcadım. Çok farklı yerlere yönelen mmolar yani biraz kişisel tercihe kalıyor fakat ben şu aşamada unchainede vereceğim paraya esodaki eksik dlclerimi almayı tercih ederim. Bunda zamanında Archeage'in iyi kötü tadını çıkarmış olmamın da payı var elbet.

ESO'nun PVP dışında casual oynanamayan bir kısmı yok ki hatta bence fazla casual olduğu için bile eleştirilebilecek kısımları var. PVP'de de bir şeyler yapabilmek için öyle çok hc takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, gereken şeyler meta buildleri takip etmek vs. çoğu oranda.

Hikayeyi anlamak için elder scrolls lore'u bilmeye gerek yok çünkü oyun tüm es oyunlarından erken bir tarihte geçiyor. Fakat hikayenin tadını çıkarmak için muhtemelen wikilerden, sağdan soldan birşeyler okumak gerekiyordur.
[+] 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Yazar: Voidian - 20-12-2019, 01:50



Konuyu Okuyanlar: 68 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.