Günlük: EU4 - Deniz Piyadeleri ve Kıyı Binaları
mcbabayaro_57 :İşte bu oyun zevkini bayağı arttırır efsane duruyor.

Böri Şad :Çok komik bir güncelleme olmuş. Anladığım kadarıyla çıkacak olan dlc nin içini doldurmaya uğraşıyorlar. Bunu yapacağına denizlerdeki raid özelliğini karalarada benzer bir şekilde ekle. Baskın akın gibi savaş dışı aksiyonlara girebilelim. Esas konulardan hiç bahsettikleri yok. Ne oldu teknoloji borcu, papalık ve estate güncellemeleri. Beni heyecanlandıran bir güncelleme olmadı üzgünüm.

İşte bu oyun zevkini bayağı arttırır efsane duruyor. Kıyılarda kale olan yerlere bina yapılabilir vs ama ne gerek var. dedikten sonra yorumunu gördüm, hocam sahi ya onlar noldu kendimi keriz gibi hissettim.

Adamların fikir, düşünce ve geliştirmeye yönelik durumları bitik işte böyle şeylerle belki deyip yürüyorlar. Yıl başından sonra çıkacak olan dlc nin ana kriterlerinin hala daha netlik kazanmamış olması nasıl bir fiyasko olduğunu görenler sadece bizler değiliz merak etme.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
[+] 2 üye Türk Şad nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Deniz Piyadeleri ve Kıyı Binaları - Yazar: Türk Şad - 21-12-2019, 17:15

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.