Nostalji Kuşağı 2019: Company of Heroes Etkinliği
https://www.dropbox.com/s/q9u7v9y4ste4lvm/temp.rec?dl=0

Son oyunun replayi. Belgelerim>Oyunlarım>CoH oyun dosyası>Playback'e atıp izleyebilirsiniz. Açıkçası ben o pumanın orada hayatta kalmasına aşırı şaşırmıştım. Hatta patlayacağına o kadar emindim ki direk başka yere dikkatimi vermiştim. O tarafa sonradan baktığımda şaşırıp kalmıştım.

Oyunun ortalarında Reddga'nın Napolyon'a yandan verdiği destekle uzun bir süre kendi bölgemde kontrolü sağlayamadım. Oyunun ilerleyen aşamalarında anayoldaki boşluğu kullanıp 2-3 kere arka cephelere sarktım bu sayede 2 sniper bir kaç tane anti-tank ünitesini almayı başarabildim. Ondan sonra oyun yavaştan açılmaya başlamıştı. Ağır tanklar savaş alanına girmeye başlamıştı lakin VP tickine oyun bitti.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Nostalji Kuşağı 2019: Company of Heroes Multiplayer - Yazar: SatanistKesenKedi - 24-12-2019, 02:32

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.