Nostalji Kuşağı 2019: Stronghold Crusader Etkinliği
image0.jpg

image0.jpg

Oyun güzel başladı ama arkadaşların tecrübe eksikliği pek tat alamamalarına sebep oldu gibi hissettim. Ben zevk aldım ama arkadaşların da zevk alması açısından daha iyi öğrendiklerinde tekrar oynamak isterim.

Son savaşı kazanan olmadı. Görünüşe göre ben kazanacaktım ama oyundaki bir mekanik nedeniyle uğraşasım gelmedi. MSekmet'in duvarlarının en arka tarafında açıklık olduğu için duvarlara saldırı seçeneği çıkmıyor. Arkadan dolanıp üstüne çıkmaya çalışıyordu adamlar. Manuel olarak saldırı emri verince de birliklerin yarısından fazlası duvarın daha geniş olan iç yüzünden saldırmak için yine arkadan dolanmaya çalışıyordu. Arkadan dediğim de haritanın 3te 1i kadar mesafe boyunca surların önünde ok atışları eşliğinde yürünen bir mesafe. Tek tek tıklayarak ön cepheden saldırtabilirdim ama o kadar mikroya da uğraşmak istemedim ve bitirdik. Baya exploit bile denebilecek bir mekanik bozukluğu bence.

Edit: Resimler için kusura bakmayın. SS almaya çalışınca masaüstüne attığı için fotoğraf çekeyim dedim.
Sic Parvis Magna
[+] 2 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Nostalji Kuşağı 2019: Stronghold Crusader Multiplayer - Yazar: altnkurt - 26-12-2019, 22:53

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.