10-01-2020, 15:35
Oyunu ilk çıktığı zaman almıştım ama sıkılıp bitirememiştim geçen arkadaş alıp beraber oynayalım dedi baştan sona beraber oynadık coop oynamak 2 kat daha eğlenceli karakterlerin hikayeleri çok iyi özellikle Fane ve Red Prince favorim. Oyun son 4-5 yılda gördüğüm yapay zeka olarak en ileri seviyede npclere sahip arada saçmaladıkları oluyor ama o kadar olur. Rogue, knight, pyro, necro/poly karakterler yaptık grubun tankları büyücülerdi çünkü kalkan takabiliyorlardı oyundaki en iyi kalkanı takabilmek için constitution +5 yapmak yeterli wand yada asa ile saldırmak critical damage kasmıyorsanız çok mantıklı değil oyun başında az sayıda büyünüz varken işe yarıyor ama ilerleyen bölümde kalkana geçmek büyücü için en mantıklı seçim bence. Herhangi bir sınıftaki en iyi büyüyü yapmak içinde yeteneğinizi +5 geliştirmeniz yeterli bu durum garip karakter kombinasyonları çıkmasına neden oluyor iyi mi kötü mü bilemedim.
Bir çok karakter gelişimi denedik en çok Pyro/Red Prince buildi hoşuma gitti dragon Blaze yeteneği ve pasif özelliği sophisticadet (%10 fire and poison resistance) pyro için oldukça ideal talentlerden demon(%15 fire resistance) ve elemental affinity(bulunduğunuz zemin ile kullandığınız büyü aynı elementse daha az ap harcıyorsunuz) mutlaka seçmelisiniz. Oyunda pyro oynarken kendinizi ateşin ortasında bulmanız çok doğal bir çok zemin alev alıyor poison oil hatta cursed blood ve supernova yeteneği aynı zamanda kendisinede ateş hasarı verdiği için fire resistance yüksek olmalı eğer %100 geçerseniz artık ateş sizi iyileştirmeye başlıyor. Flaming skin yeteneği %100 fire resistance veriyor.
Bir çok karakter gelişimi denedik en çok Pyro/Red Prince buildi hoşuma gitti dragon Blaze yeteneği ve pasif özelliği sophisticadet (%10 fire and poison resistance) pyro için oldukça ideal talentlerden demon(%15 fire resistance) ve elemental affinity(bulunduğunuz zemin ile kullandığınız büyü aynı elementse daha az ap harcıyorsunuz) mutlaka seçmelisiniz. Oyunda pyro oynarken kendinizi ateşin ortasında bulmanız çok doğal bir çok zemin alev alıyor poison oil hatta cursed blood ve supernova yeteneği aynı zamanda kendisinede ateş hasarı verdiği için fire resistance yüksek olmalı eğer %100 geçerseniz artık ateş sizi iyileştirmeye başlıyor. Flaming skin yeteneği %100 fire resistance veriyor.