Oyunda İslam'ın yansıtılması hakkında
Oyunda bir müslüman devletle oynuyorsanız bu devlet sünni ise legalizme kaymış sekilde, şii ise mistiksizme meyilli başlıyorsunuz. Bana soracak olursanız oyundaki en berbat dinlerden biri. dindarlık barı aşırı oynak bar 100 de iken hükümdar ölüp birde ters bir event geldiğinde hop birden mistiksizimdesiniz. Bonuslar istenilen düzeyde hiçbir zaman kullanılamıyor. Kendi dininden olanlara saldırarak misyoner gücü kasıyorsun. Bu durum bana hiç mantıklı gelmiyor. Bana göre kafir devletlere savaş açtığında prestif ve dini siyası bir etki kazanırsın islam aleminde. Normalde CoC dlc gelmeden önce bu din mekanikleri tam tersi idi. Hristiyanlara saldırdıkça moral ve misyoner gücü alıyorduk. Simdi tam tersi oldu. Hoca tutuyoruz 20 yıllığına onda bile karsı dinden eleman tutmak için elli türlü iş çıkarıyor. bu dinin misyoner gücü hiçbir zaman iyi olmuyor. din değiştirmek imkansız. din ideası alsanız bile bazı durumda din değiştiremiyor. Yani nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyunda İslam'ın yansıtılması hakkında - Yazar: Türk Şad - 11-01-2020, 00:14

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.