Yazıdaki "Imperator öldü mü" kısmı ilginç, çünkü normalde yazının ana metninde bunu düşündürecek bir hava yok. Bu da yazıyı kaleme alan geliştiricinin gördüğü ancak yazıya yansımayan çeşitli satır aralarının olduğu anlamına gelebilir. Imperator ekibinin sayıca artması somut bir bilgi, ancak benim tahminim 1.4 ile birlikte çıkması planlanan eklentinin iptal edildiği. Aynı zamanda daha küçük ama daha sık yamalar tabiri belirsiz bir tabir, ne kadar küçük? ne kadar sık?
Eğer yazıyı "Imperator ölmedi" demeyi gerekli kılacak negatiflikte okursak, benim tahminim 1 yama süresince 2 yama çıkacak, ancak toplamı 1 yama etmeyecek şeklinde. Tempolu yamalardan kasıt bir tür "yoğun bakım", o yoğun bakımdan çıkabilirse diğer PDX oyunlarıyla aynı düzene geçecek.
Hep birlikte göreceğiz.
Eğer yazıyı "Imperator ölmedi" demeyi gerekli kılacak negatiflikte okursak, benim tahminim 1 yama süresince 2 yama çıkacak, ancak toplamı 1 yama etmeyecek şeklinde. Tempolu yamalardan kasıt bir tür "yoğun bakım", o yoğun bakımdan çıkabilirse diğer PDX oyunlarıyla aynı düzene geçecek.
Hep birlikte göreceğiz.