AAR: Asya İmparatorluğu
zVY8aD.jpg
Timur´un isteğini yerine getirdim ve Çin´e İslam´ı getirdim.Oyun başı biraz zorlu geçti özellikle Horde süreci bir hayli isyan çıkmıştı başta sebebi tuvalete gitmiştim ve bir baktım oyun devam ediyor.5-6 yıl devam etmiş ülkemin az kalsın içine ediliyordu zar zor kurtardım. Zaten Babür´e geçince bir anda birden fazla devlete savaş açıp sırayla yok ettim.Over ex. sıfırlanınca diğerini annexledim.Biraz war ex. uçtu fakat advisorlar sağolsun unresti - lerde tuttuk.Rusya´nın doğusunu koloni yaptığından over ex. yemeden alabildim.Geri kalanları Her savaşta %100 olucak şekilde bitirdim.Şu an batılaşcam fakat biraz over ex. var ve techde 1 gerideyim.Osmanlı yada Ming´in tech atlamısını beklicem.Şu anki amacım Rusya o kadar belki İskandinavya´yı alırım.Bu arada Japonya´yı Jianzhou ele geçirdi bir hayli şaşırdım fakat Brezilya´yı Afrikada görünce o şaşkınlığım Afrika´ya yöneldi :D
[+] 3 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Asya İmparatorluğu - Yazar: Menars - 04-08-2015, 17:19
RE: Asya İmparatorluğu - Yazar: forever_ducale - 04-08-2015, 20:48
RE: Asya İmparatorluğu - Yazar: Menars - 05-08-2015, 02:25

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.