17-02-2020, 20:59
Ben aRPG oyunlarini pek seven biri degilim omrumde hic Diablo oynamadim, Path of Exile 10 dk oynadim sonra sevmedim. Fakat bu oyunu grafikleri itibariyle cok sevdigimi soyleyebilirim. Maalesef henuz daha emekleme asamasinda, bircok bug mevcut ve online co-op olayi online serverlar stabil olmadigi icin suanda askiya alindi. Birkac gundur de online mod serverlari devam ya bakima giriyor ya cokuyor. Steamde mixed review almasinin cogunluka sebebi bu.
Ben sahsen fazla karisik olmayip zibilyon tane itemi olmayan, ogrenmesi ve oynamasi kolay ozellikle skill grafikleri arayan birisi olarak oyunu begenip aldim. Zamanla buglarin duzelecegini ve serverlarin stabillesecegini umuyorum. Oyunu 61 Tl verip satin aldim, henuz 2-3 saat oynama firsatim oldu o yuzden bu kadar yorum yapabiliyorum.
Ben sahsen fazla karisik olmayip zibilyon tane itemi olmayan, ogrenmesi ve oynamasi kolay ozellikle skill grafikleri arayan birisi olarak oyunu begenip aldim. Zamanla buglarin duzelecegini ve serverlarin stabillesecegini umuyorum. Oyunu 61 Tl verip satin aldim, henuz 2-3 saat oynama firsatim oldu o yuzden bu kadar yorum yapabiliyorum.