(19-02-2020, 11:11)SoulForged : Guzel etkinlik oldu random baslamak ayri bir tat katti , bana Gandi cikmasina ragmen oyun basindan beri azteklerle savas halindeydim ama savas baya zevkli gecti :) rakip baya sinir krizi gecirdi. Haftaya saliyi beklemeden daha once de devam edebiliriz isterseniz bu arada rzenma oyun bitmeden ekran goruntusu paylasman senin dezavantajina bilgilerini vermis oluyorsun sehir durumlarini uretiminiForumdas adam kazanacagindan emin olmasa öyle bir sey yapmaz zaten... Gerci forumdasin günahini almayayim ama Civilization V'de mesela forumdaslar genelde oyun süresi az olan garipleri çivilemek icin oynuyor sadece eski oyunculari lobiye almak istemiyor yani biraz ego tatmini hakim. Benim tavsiyem single player'da biraz pisip sonra multiye atilmaniz. Üc sehirle iki sehirle oyun kazanmaniz imkansiz bu arada robot gibi oynamaniz lazim Civ 6 icin su an tek aktif zafer askeri zafer, askeri zafere giden yol da büyük popülasyon ve fazla üretimden geciyor baska yolu yok kaybedeceginiz oyuna girip durmayin yani baskalarinin keyfi icin... Gerci arkadasin popülasyonuna baktim o da bilmiyormus oyunu bir sorun yok..
Konuyu Okuyanlar: 25 Ziyaretçi