Emperor of Hindustan ( Delhi ile eski sınırlara ulaşma başarımı ) yaparken baya eğlenmiştim.
Sunset Invasion ( Aztek ile Avrupanın önemli başkentlerini ele geçirme )
The Re-Reconquista ( Endülüs emevilerini kurarak iber yarımadasını ele geçirme.)
True Heir of Timur ( 1550 ye kadar hindistanı düşürme ). Bunu yaparken eğlenmenin yanında büyük kalay atmıştım. Hatta lügatıma yeni yeni küfürler eklemiştim :))
A Hero’s Welcome ( Karaman ile Anadolu Selçuklu kurma ). En sevdiğim başarım buydu. Ben bu başarıma '' Karamanın Koyunu Sonra Çıkar Oyunu '' başarımı diyorum. Karamanoğulları beyliğini sevmem bunda büyük bir etken oluşturmuş olabilir.
Sunset Invasion ( Aztek ile Avrupanın önemli başkentlerini ele geçirme )
The Re-Reconquista ( Endülüs emevilerini kurarak iber yarımadasını ele geçirme.)
True Heir of Timur ( 1550 ye kadar hindistanı düşürme ). Bunu yaparken eğlenmenin yanında büyük kalay atmıştım. Hatta lügatıma yeni yeni küfürler eklemiştim :))
A Hero’s Welcome ( Karaman ile Anadolu Selçuklu kurma ). En sevdiğim başarım buydu. Ben bu başarıma '' Karamanın Koyunu Sonra Çıkar Oyunu '' başarımı diyorum. Karamanoğulları beyliğini sevmem bunda büyük bir etken oluşturmuş olabilir.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....