05-03-2020, 23:17
(Son Düzenleme: 15-03-2024, 13:08, Düzenleyen: Ragnvaldr. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Bugün Monopoly oynayacaktık ama internetten düzgün bir versiyon bulamadığımız için Epic Store'da geçtiğimiz haftalarda bedavaya verilen Carcassonne oynayalım dedik son dakikada. Hiçbirimiz oyun kurallarını tam bilmiyordu, hatta şahsım tutorial'ı kaybetti ama yine de oyunun potansiyeli var gibi gözüküyor biraz sıkıcı geçse de. @Selene @Onur34 @PCOyun ve sonradan aramıza katılan @Aytaç'a teşekkür ediyorum.
Oynadığımız Carcassonne oyununu sürpriz yaparak Onur kazandı, Pummel'da olduğu gibi oyunu kimin kazandığını son saniyelerde öğrendiğimiz bir oyun oldu. Bunun iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum ama kimin kazanacağını bilmemek kısa bir süreliğine de olsa heyecan katıyor.

Sonra Ticket to Ride oynayalım dedik. İki oyunu da ben kazandım. İki oyunda da aynı şekilde uzun bir süre kart toplayarak başladım, güzel bir strateji sanırım diğerlerine de öneririm.

Oynadığımız Carcassonne oyununu sürpriz yaparak Onur kazandı, Pummel'da olduğu gibi oyunu kimin kazandığını son saniyelerde öğrendiğimiz bir oyun oldu. Bunun iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum ama kimin kazanacağını bilmemek kısa bir süreliğine de olsa heyecan katıyor.

Sonra Ticket to Ride oynayalım dedik. İki oyunu da ben kazandım. İki oyunda da aynı şekilde uzun bir süre kart toplayarak başladım, güzel bir strateji sanırım diğerlerine de öneririm.