06-03-2020, 23:20
Protez sevmiyişine kurban olurum ben onun. Bir gün bir payromanyağın canı sıkıldı ve benzin deposuna giderek bidonları tutuşturdu. O gün bu gündür etiketliyorum o karakterleri..!
Bana göre;
Eh güzel 3 özellik
+ Protezden hoşlanma (bir süre sonra mecbur kalıyorsun bari hoşuna gitsin)
+ Karanlık ve kapalı ortamdan hoşlanma (Benim gibi dağların tepelerin içine yerleşmeyi sevenler için elzem)
+ Uyumlu (Tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey)
En kötü 3 özellik
+Payromanyak (Allahın belası bir özellik şayet bana düşerse dierkt düşmanın üzerine sürüle)
+Sadist kana susamış (Kavga çıkarır ve pek ayarı yoktur)
+Hastalık hastası (Bu kolonist fix her hafta hasta olur saç baş yoldurur)
Kolonistlerine iyi bakıyorsun ama ilerleyen süreçte oyun zorlaşmaya başlıyor fazla bolluğa alıştırma :D
Yeni yama ile bazı özellikler silinmiş ve save dosyaları hasar görmüş olabilir. Seedler değişmiş eski koordinatlardaki konforlu bölgelerin yerinde yeller esiyor. Sıfırdan başlama vaktidir...
Bana göre;
Eh güzel 3 özellik
+ Protezden hoşlanma (bir süre sonra mecbur kalıyorsun bari hoşuna gitsin)
+ Karanlık ve kapalı ortamdan hoşlanma (Benim gibi dağların tepelerin içine yerleşmeyi sevenler için elzem)
+ Uyumlu (Tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey)
En kötü 3 özellik
+Payromanyak (Allahın belası bir özellik şayet bana düşerse dierkt düşmanın üzerine sürüle)
+Sadist kana susamış (Kavga çıkarır ve pek ayarı yoktur)
+Hastalık hastası (Bu kolonist fix her hafta hasta olur saç baş yoldurur)
Kolonistlerine iyi bakıyorsun ama ilerleyen süreçte oyun zorlaşmaya başlıyor fazla bolluğa alıştırma :D
Yeni yama ile bazı özellikler silinmiş ve save dosyaları hasar görmüş olabilir. Seedler değişmiş eski koordinatlardaki konforlu bölgelerin yerinde yeller esiyor. Sıfırdan başlama vaktidir...