08-03-2020, 16:55
(08-03-2020, 16:29)Dothor_ : Ben sayıların doğru olduğu kanaatindeyim.Gerçi sayılar ne olursa olsun Nazi Almanya'sının yaptığı soykırımlar diğer batılı devletlerin(Örneğin Fransızlar tarafından yapılan Ruanda Soykırımı)yaptıkları yanında çok fazla ölüm içeriyor.Nazi Almanya'sı insanları çocuk kadın erkek ayırmaksızın katlettiler.Avrupa yahudi nüfusunun 2/3 katlettikleri yönünde belgeler var.Sayılar ne olursa olsun bu insanlardan erkek kadın çocuk ayırmaksızın sabun yapıldı,gaz odalarında ölümlere terk edildi.Ben zaten Nazi Almanyası'nı savunmuyorum dediklerin doğru, fakat daha büyük batılı devletler tarafından olan soykırımlar da var ama biz sadece Hitler'in biliyoruz. Mesela Kızılderili Soykırımı yaklaşık 80 Milyon kişi katledildi şu anda 1000 civarı Kızılderili kaldı dünyada, Kristof Kolomb gerçekleştirdi hepsini. (Gerçek adı Juan Colon bu arada)
Sonuç olarak sayılara bakmamıza bile gerek olmaması gerektiğini söylemeye çalıştım.Evet günümüzde Amerika hegemonyası bariz bir şekilde belli oluyor kim bilir belkide bilmediğimiz neler oldu ya da neler oluyor.Ben zaten ABD'nin herhangi bir pislik yapmadığını savunmuyorum.Söylemek istediğim tek şey Nazi Almanya'sının bu dünyaya bu insanlığa hasarı kimsenin verdiğini düşünmüyorum