19-03-2020, 19:03
(Son Düzenleme: 19-03-2020, 19:09, Düzenleyen: alageyikr4.)
(19-03-2020, 16:28)Aeschyli : @alageyikr4Karara Saygı Duyuyorum Lakin Son Olarak Kural İhlali Yaptıysak Bunu WHİTE PEACE Atıcaktık
Memlük oyuncusu;Tüm bu ihlaller sonucunda savaşmaması söylenmesine rağmen halen ordularıyla savaşmayı sürdürmesi sonucunda benim hosta bildirmem üzerine oyun sırasında atılmıştır. Yanlışlıkla kurallar ihlal edilebilir, dikkat edilemeyebilir ancak ısrarla yöneticiyi görmezden gelmeye devam etmeniz çok daha ciddi bir ihlaldir.
- Hürmüz oyuncusunun topraklarını bölecek şekilde anlaşma atmak.
- Güç yüzdesini aşacak şekilde ittifak yaparak savaşa katılmak.
- Devam eden bir oyunu savaşına ittifak kurularak katılmak olmak üzere 3 ihlal gerçekleştirdi.
@fat
Samtskhe oyuncusu;@Cannabis
- Güç yüzdesini aşacak şekilde ittifak kurmak.
- Savaşa sonradan müttefiklik kurularak oyuncu dahil etmek üzere 2 ihlal gerçekleştirdi.
Memlük oyuncusu ve Samtskhe oyuncuları yaptıkları ihlaller sonucunda etkinlikten çıkartıldılar.
- Aynı savaşta yer almadıkları halde Aragon oyuncusuna gift yollamaktan dolayı 1 ihlal gerçekleştirdi.
Kural İHLALİ Olan Bir Ulkeye Dalıp Bundan Faydalanmak GM Yakısıyormu
Ben Zorunlu olarak Savasa Girdim buna ragmen itifak limitini aşan ben değildim
satmske ile itifak limtim yeterli idi satmskenin itifak limiti aşmıştı burda sadece satmske cagırdı savasa bende kural ıhlalı oluyor neden cagırdım dedım oda bana kural ihlali olmadıgını oyuncular icin gecerli oldugun soledi katıldım savasa wp atmak icin savasıyorduk Satmske bu durumu kabul ettigi halde nasıl suclu bulundum neyse genede saygı duyuyorum
Hürmüz olayına gelince o bana 100 lük barıs at kabul edecem dedi ben sadece 80 lik barıs atıp bolmus oldum ama 20 lik daha gonderip alttaki topraklarınıda alabilirdim ummana claim verdirip ama bunu yapmadım diye sucluysam onada diyecek birsey yok amacım sadece core ıade ettırıp vasal alıp yeniden fetih savas sebebi elde etmekti bu yüzden böle bir harekette bulundum