19-03-2020, 20:27
Aragon knightsa toprak satsın oyun başından itibaren ilişki limitinin 2 üzerinde olsun nation ruining değil. Hungary(GM) milan event chainini abuselasın exploit değil. samsthke %1.6lık güç yüzdesiyle osmanlıya karşı olan savaşını memlük kicklenmeden önce %67 kicklendikten sonra %70 olarak versin WOWOWOW %1.6 GÜÇ YÜZDESİNİN ÖNÜNE GEÇTİ ki bunlar olurken ülkeme saldırabilecek tek playerın Great Horde olması bizim memlükle yaptığımız pazarlık sonucunda memlüğün %48 benim %52 toprak alacak olmam İTTİFAK SINIRINI AŞIYOR PERSİA VAR(ki kendisi memlük savaşa girdikten sonra savaşmamış-ülkesine ai tarafından siege atılmamıştır). Eğer kurallar adaletsiz uygulanacak ve birkaç arkadaşın yetersiz oyunculuğunu kapatmaya yönelik olacaksa bu düzende devam edin. O güç yüzdesi hesaplarında da zaten olan saçmalıkları anlatmayayım lakin 3 subject dokunulmaz danimarkanın %3 küsür olup memlüğün %7.2 olması, oyun başında memlükle 1v1'i rahatlıkla atabilecek Hungarynin %3 küsür olması ne kadar etikse bizim ittifak limitini herhangi bi playerın dezavantajına olmayacak şekilde tek savaşlık %1.6 aşmamız o kadar etik dışı ki eğer memlük benim yanımda savaş ilan etmeyip sayın GM gibi %100 warscore ile toprak almaya oynasa çok daha hoşnutsuz bi harita ortaya çıkacaktı. Karara saygı DUYMUYORUM bütün oyuncuların bu konuda fikir belirtmesini ve yapılanların adaletinin tartışmasının oyunculara bırakılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum.