22-03-2020, 14:33
1- Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayı neydi?
Aragon vs Tunus - Burgonya
Tunusun Aragon ile savaşabilmek için ordularını Memlük - Osmanlı - Macaristan rotasından dolaştırması
Aragon vs Tunus - Burgonya
Tunusun Aragon ile savaşabilmek için ordularını Memlük - Osmanlı - Macaristan rotasından dolaştırması
2-Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan ülkesi hangisiydi?
Persia
Persia hem oyuncusu itibariyle hem devletin potansiyeliyle beni korkutuyor diyebilirim.
Persia
Persia hem oyuncusu itibariyle hem devletin potansiyeliyle beni korkutuyor diyebilirim.
3-Kendi ülkeniz adına konuşacak olursanız, başarıya ulaştırdığınız veya ulaştıramadığınız hedefleriniz nedir?
Osmanlıyı balkanlardan atmakta başarılı oldum ancak italyada tutunamadım. Venedikle beraber italyada oyuncu sayısı dört oldu. Venedik oyuncusu da başarılı bir izlenim bıraktığından doğrudan çekilme kararı aldım.
Osmanlıyı balkanlardan atmakta başarılı oldum ancak italyada tutunamadım. Venedikle beraber italyada oyuncu sayısı dört oldu. Venedik oyuncusu da başarılı bir izlenim bıraktığından doğrudan çekilme kararı aldım.
4-Sizce bölgenizdeki en büyük tehdit hangi ülke?
Bölgemde beni tehdit edebilecek kapasitede bir ülke bulunmuyor. Yakın çevreme baktığımda Altın Orda devletini endişeyle izlediğimi söyleyebilirim. Kendisinin Polonya ile ittifak olmasından son derece rahatsızız.